Texas cancela el concert a l'Andorra Music a causa de la Covid

per Culturàlia

Música

Texas cancela el concert a l'Andorra Music a causa de la Covid
Texas cancela el concert a l'Andorra Music a causa de la Covid

L’establiment de noves restriccions de mobilitat al Regne Unit ha forçat al grup Texas a replantejar el seu calendari de concerts fora del seu país d’origen i per això, Texas no actuarà a l’Andorra Mountain Music el proper 24 de juliol. El conegut DJ Snake substituirà a la banda escocesa.

Així ho han anunciat avui el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres.

En concret, el grup Texas s’ha vist obligat a cancel·lar la seva actuació prevista a Andorra pel 24 de juliol perquè el proper 19 de juliol entren en vigor noves regulacions de mobilitat al Regne Unit, a això també se li suma que no tots els membres de la banda comptaven amb la segona dosi de la vacuna. A més, totes les persones que retornen al Regne Unit procedents d’Espanya i França, entre d’altres països, estan obligats a passar una quarantena. En un primer moment es van buscar alternatives perquè Texas pogués viatjar des d´un altre país però això no ha estat possible.

Vista aquesta situació, s’ha optat per substituir Texas per un altre grup. La decisió s’ha pres en les últimes 12 hores i l’artista que actuarà és el popular DJ Snake que, malgrat no oferir el mateix tipus de música que Texas, encaixa dins el concepte genèric de l’Andorra Mountain Music.

DJ Snake és també productor de música trap, electrònica i dance i és especialment conegut per les seves col·laboracions amb artistes de renom internacional com ara Justin Bieber, Selena Gómez i Ozuna, entre d’altres. A més, també ha estat nominat en dues ocasions als premis Grammy.