Ep! Ens estrenem com Editorial!

per David Paloma

Llibres, Paraula d'Andorra

El català té més de 10 milions de parlants, però enmig del Pirineu hi ha un petit racó d’uns 70.000 habitants que té la seva pròpia manera de parlar-lo, amb paraules que el pas del temps ha anat adequant a les seves peculiaritats polítiques i històriques. El temps ha deixat gairebé una cinquantena de paraules pròpies que el tercer volum de la Proposta per a un estàndard oral de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans recull, i el doctor David Paloma ens les explica en aquest llibre en format de petites càpsules lingüístiques.

Paraula d’Andorra neix per commemorar el segon aniversari del portal web de cultura www.culturalia.club. Ara, Culturàlia fa el salt al món editorial publicant el llibre Paraula d’Andorra, de David Paloma amb la intenció de deixar petjada escrita als diferents articles que durant gairebé un any el professor va anar publicant al portal i que tant bona acceptació han tingut. El llibre es pot comprar en format clàssic a les llibreries i en format digital a www.parauladandorra.com

La presentació:

Dilluns 19 a les 20h es farà la presentació pública del llibre a la Biblioteca d'Escaldes-Engordany. A la presentació hi intervendrà l'autor, David Paloma i Joan Sans, director del Departament de Política Lingüística. Cal reservar plaça al correu de Culturàlia.

L’autor: 

David Paloma (Terrassa, 1969) és professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, copromotor de les rutes Pompeu Fabra (Barcelona, Gràcia, Prada i Bilbao) i autor, amb Mònica Montserrat, de les guies de butxaca Ruta Pompeu Fabra i Ruta Pompeu Fabra Prada / Bilbao. També és coautor de L'abecé de Pompeu Fabra i de diferents obres relacionades amb les ciències del llenguatge: la més recent és un Diccionari de dubtes del català oral, en línia.