Qui ho diu que no tindriem música a l'estiu?

Música

ON-CARRER és la nova proposta musical de l'Onca per aquest estiu. Es durà a terme els mesos de juliol i agost sota el lema, “La música surt al carrer”, i ho farà amb els artistes del país i els músics vinculats a la FONCA. Una proposta oberta a tothom i per a tothom que té com a objectiu col·laborar en la recuperació i la dinamització de l’activitat cultural del país i apropar l’art i la cultura a la societat.

Aquest nou cicle d’estiu, que vol comptar amb la complicitat dels agents culturals de cada parròquia, estarà format per actuacions de curta durada d’entre 20 i 25 minuts, a l’aire lliure, en espais pensats i adequats a cada proposta artística. Cada grup participant farà 3 passis amb pauses de 15 a 30 minuts entre passi. El cicle tindrà un caire casual evitant la concentració de públic i afavorint la sorpresa de trobar-se la música pels carrers.

 

Crida als músics del país

Hi són convidats tots els artistes (músics, cantants, ballarins, actors, etc.) que hi vulguin participar, tenint en compte que la formació ha de ser d’un màxim de tres components, tot i que es prioritzaran els solos i els duos. El gènere musical és obert i també hi podran participar artistes d’arts escèniques, sempre i quan estiguin vinculats amb música en viu. Les actuacions seran en acústic.

Per poder participar-hi, cada artista o grup artístic, ha de presentar la seva proposta, indicant el títol, el programa, un breu comentari, dades dels artistes així com la disponibilitat pels mesos de juliol i agost. La informació s’ha de presentar abans del 15/06/20 per correu electrònic.