Tens alguna foto espectacular de flors?

Recomanats

Coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, el Comú de la Massana va presentar una nova edició del Concurs Fotogràfic de Natura. Es tracta ja de la cinquena edició d'aquest concurs i enguany, el tema està centrat en les zones florides del parc Natural del Comapedrosa, una temàtica molt àmplia ja que l’espai protegit compta amb una gran riquesa d’espècies vegetals.

Els participants han de penjar les seves fotos a instagram etiquetant el comú de @lamassana i el @pncomapedrosa. En la descripció de la imatge hi haurà de figurar l'etiqueta #concurscomapedrosa2020. En cas que algú no tingui instagram, pot enviar les fotografies (un màxim de tres) al correu electrònic. El primer i segon premis seran escollits per un jurat mentre que el tercer correspondrà a la fotografia més votada a la xarxa.

El termini de participació al concurs clourà el 6 de setembre i el 22 del mateix mes està previst fer l’entrega de premis al Centre d’Interpretació del Comapedrosa. Cal ressaltar la gran qualitat de les imatges presentades a les anteriors edicions.