El primer concert familiar a la Seu

Música

Aquest pròxim dissabte 6 de juny, a les dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc l’espectacle ‘La Gran Festa’ amb la companyia Encara Farem Salat, al camp de futbol 7 de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. ‘La Gran Festa’ és un concert familiar amb música en directe i cançons de creació pròpia, així com també la interpretació de versions.

L’entrada al concert és gratuïta però cal demanar prèviament invitacions a través de l’enllaç http://agenda.laseu.cat/cultura  Cal omplir un formulari i es poden demanar un màxim de 4 invitacions per inscripció.

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha programat aquest primer espectacle per a tota la família coincidint amb la segona setmana de la Fase 2 de desescalada en que es troba la capital alturgellenca, fase que permet organitzar esdeveniments amb el manteniment de mesures de seguretat i d’higiene. Es tracta, doncs, del primer acte popular que celebra la ciutat després de l'emergència sanitària.

Aforament

Aquest espectacle tindrà un aforament d’un total de 250 cadires, instal·lades en grups de 4 per a un mateix nucli familiar.D’aquesta manera es compleix amb l’aforament autoritzat amb l’objectiu de complir amb les normes de seguretat i de distància social. A més, des de l’Ajuntament urgellenc es demana que tothom que assisteixi a aquest espectacle faci servir en tot moment les mesures de protecció adients (mascaretes).

Per accedir a l’espectacle també es recomana evitar els desplaçaments en vehicles a motor, i fer-ho a peu.

En cas de mal temps, aquest espectacle se celebrarà a la pista polivalent, just al costat del camp de futbol 7.