Sánchez & Fortuny, un duo de piano a Sant Cerni

Música

Aquest dissabte dia 16 celebrarem un nou concert del IV Cicle Cambra Romànica, protagonitzat per Júlia Fortuny i Bernat Sánchez al piano a quatre mans, que es farà a l'església de Sant Cerni de Canillo a les 17h de la tarda. L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia a www.amicscambraromanica.ad. En acabar el concert s'oferirà coca i xocolata als assistents.

Les actuacions a les 17h de la tarda i el "premi" de la coca i xocolata en finalitzar, fan dels concerts del cicle Cambra Romànica un bon atractiu per famílies que volen oferir el contacte musical als seus fills i els seus valors intrínsecs.

Sánchez & Fortuny – Piano Duo

Dissabte 16 novembre, a les 17h a Sant Cerni de Canillo

Guanyadors del 1r concurs Internacional Cambra Romànica, els joves pianistes Júlia Fortuny i Bernat Sánchez tornen a Andorra per presentar un programa dedicat a la música germànica de finals del segle XVIII i principis del segle XIX, amb compositors d’Àustria i Alemanya.

El concert començarà amb l’Andante i Variacions en Sol Major de Mozart, una peça d’estil galant molt propi del geni austríac. Continuarà amb peces de Czerny, Schubert i Schumann, d’aquest últim podrem escoltar els impromptus “Pintures de l’Est”, un nom evocador d’una peça que Schumann va regalar a la seva dona Clara per tocar junts l’any 1849.