La historia secreta del Señor White

Juan Gomez-Jurado


Editorial: Flash

Una marcianada que només es pot permetre en Juan Gomez-Jurado. Una novel·la curta que és una preqüela interessantíssima del dolent de la conegudíssima saga de l'autor. No us espereu un apassionant llibre més d'ell, és un petit divertiment, un experiment, un tipus de llibre al qual no estem gens acostumats, però que un paio així es pot permetre fer.

És un relat de 50 pàgines, una espècie de biografia del señor White, el personatge malvat que al llarg de 4 dels seus llibres atemoreix el món. Un home dolent, molt dolent, un nen ric que s'avorreix a casa i comença a experimentar amb animals i a manipular psicològicament el seu entorn. L'inevitable és el que acaba succeint, que es converteix en un perillós energumen capaç de manipular tothom, violent i amb un coixí econòmic que li permet fer allò que li plagui.

De lectura molt ràpida, però amb la característica manera d'escriure de'n Juan Gomez-Jurado, capaç d'enganxar a qualsevol i que et deixa amb ganes de llegir més aventures d'aquest pervers personatge.