Tot crema

Juan Gomez-Jurado


Editorial: Rosa dels Vents
Pàgines: 592
ISBN: 9788418062858

Torna en Juan Gomez-Jurado i ho fa amb un nou llibre que és una espècie d'Spin-off de la seva triologia més celebrada. Recordeu aquell assessinat a casa d'uns rics? Aquell personatge és el marit de la dona que protagonitza aquest nou llibre. Ella apareix només de resquitllada, però a Tot crema és l'estrella. 

Una història plena d'adrenalina, amb unes protagonistes que, com en tots els llibres de l'autor, tenen gràcia per les seves contradiccions, per la seva manera de ser, antiheroïnes divertides, simpàtiques i una mica tocades del bolet. Com tres dones sense res a perdre, o amb tot perdut, s'enfronten a una maquinària impossible d'aturar, al poder i als diners que mai perden les batalles. 

Juan Gomez-Jurado torna amb un llibre esperadíssim pels seus lectors, com si d'una estrella del rock es tractés, cada nou volum que presenta és celebrat per tots ells. Després de dos milions de llibres venuts i més de 40 idiomes en les seves traduccions, Gomez-Jurado és un dels escriptors actuals més populars.

Aquest volum no deixa indiferent, ni deceb, un llibre fàcil de llegir malgrat les seves 600 pàgines, divertit i amb un toc d'humor, amb acció i adrenalina i com sempre, sorprenent.