La nena

Carmen Mola


Editorial: La campana
Col·lecció: La núvia gitana

La tercera part de La núvia gitana és una dosi d'adrenalina bestial. Un llibre que, des del principi fins a la darrera pàgina és totalment addictiu. Carmen Mola és un experiment que sense cap mena de dubte ha sortit fabulosament bé als seus creadors. S'ha d'admetre que en saben, que han aconseguit crear una manera d'escriure que genera addicció, i vendre llibres a patades, i això és sense cap mena de dubte el millor dels èxits per un escriptor, però aquí s'asseguren a més que vendràn els drets de la pel·lícula sense cap mena de dubte.
La història ja comença bé, una de les policies de la brigada especial que investiga els assassinats desapareix. Pum. A partir d'aquí es desencadena una història espectacular, amb dos grans eixos, un el passat de l'agent desapareguda, l'altre on és i com ha desaparegut. Un altre cop, com en els llibres anteriors de la sèrie, dos històries, una de personal i una de professional que s'entrellacen creant tensió. Això sí, prepareu-vos per sang i fetge, és un llibre fort, amb moments molt complicats, dur. Si teniu la pell fina tingueu clar que somiareu durant dies i dies perquè hi ha escenes molt fortes. Una investigació que duu a la reflexió sobre què és el bé i què és el mal, sobre la venjança i la justícia, i sobre què ha d'aguantar la policia en determinats casos.
Els personatges són els de la sèrie de llibres, la brigada policial encarregada dels casos més complicats de l'estat. Estan molt ben fets, dissenyats per crear empaties diverses en funció del lector i creats d'una manera que tots ells poden sorprendre't en algun moment, i és el que passa en aquests llibres.
El primer i el segon (La núvia gitana i La Xarxa Porpra) són dos llibres que van seguits, que podien ser un sol llibre ben gruixut, però aquest va per lliure, és una aventura diferent i fins i tot es pot llegir sense conèixer els dos anteriors. Malgrat això, com en totes les sèries, si es llegeixen per ordre, entren encara millor
Us agradarà si sou fans dels llibres de Hans Rosenfeldt i Michael Hjorth i si heu llegit els llibres de Carmen Mola i us han agradat.