Cançó de Sang i Or

Jordi Molist


Editorial: Columna

El regne de Sicília corre perill. El rei busca aliats contre Carles d'Anjou i decideix casar la seva filla Constança amb Pere III d'Aragó. El d'Anjou i els seus aliats envaeixen Sicília, maten als seus enemics sense pietat i preparen un pla per dominar tot europa amb el seu tiet, el rei de França, i el beneplàcit d'un papa escollit a dit. Pere III, que primer ignora la jove Constança se n'acaba enamorant bojament, i li promet venjança per la mort dels seus familiars i tornar-li el regne de Sicília. Mentrestant, Roger de Llúria, amic d'infantesa de Constança va pujant posicions fins aconseguir la confiança sega de Pere, i lidera una flota catalana que converteix en la primera potència europea del mar amb la col·laboració dels almogàvers, uns ferotges guerrers desmanegats pels quals la llei no existeix. 

Èpica en estat pur, una novel·la apassionant, divertida, intrigant i perfectament escrita que retrata una època històrica on Catalunya dominava el mediterrani. 
Amb personatges molt ben construïts que van navegant en una història mítica de la corona catalana que Molist és capaç de retratar d'una manera formidable.

T'agradarà si t'han agradat llibres de l'estil L'església del Mar (Ildefonso Falcones) o Victus (Albert Sanchez Piñol).